|| Breinstretchers ||

Welke stap ga jij dit jaar maken? 

De breinstretchers! Dit blijft zo leuk om met je klas te doen. Als je een teamtraining van ons gevolgd hebt, dan weet je precies wat dit met de leerlingen doet. 🙂

Deze keer hebben wij een slipper gebruikt. Denk ‘out-of-the-box’. Zo vonden wij, in zo’n superknaller winkel, een slinger met allemaal slippers. Deze slippers hebben wij van de slinger afgeknipt en hebben we elke leerling een slipper gegeven. Op die slipper schreven de leerlingen de antwoord op de vraag “Welke stap ga jij dit jaar maken?”  Mocht je geen slipper voorwerp kunnen vinden, dan kan je voor elke leerling een plaatje van een slipper uitprinten en deze uitdelen. De leerlingen schrijven dan hun antwoord op het plaatje.

Bespreek met de klas in groepjes of klassikaal hun antwoorden na. Hoe zien ze dit voor zich, wat hebben ze nodig. Je al zien dat de leerlingen dit echt heel leuk vinden om te doen. Na het bespreken kunnen ook deze opdrachten, net zoals de lessen uit de agenda, in het speciale schrift geplakt worden. Zo houd je alles mooi bij elkaar.

Ga jij deze proberen? Laat je ons weten hoe het gegaan is? En foto’s zijn ook altijd welkom! Leuk zelfs!

Veel plezier, geniet ervan! Alles voor een SuperSchooljaar!

# Ook interesse in een teamtraining dit jaar?
Laat het ons weten! We hebben voor dit schooljaar nog een paar plekken beschikbaar.

  Algemene voorwaarden | Uitschrijven ideal betaling Verzenden via DHL