Een must-read! Ja ook voor jou!

Boekpresentatie “Bang?!” 20 juni 2023 Theater de Vest in Alkmaar

Bang?

Het lijkt wel alsof de maatschappij last heeft van één groot angstsyndroom: bang om niet perfect te zijn, voor falen en voor verlies van sociale status.

In het onderwijs is het niet anders: iedereen lijkt bang voor de cijfers, voor de inspectie en voor de reputatie. Geen ideale omgeving voor de ontwikkeling van leerlingen. Het mentale welzijn van jongeren staat al jaren onder druk. Met trieste gevolgen: ze missen motivatie, haken af en komen soms op het verkeerde pad.

Esther Wokke is niet bang en ze weet óók de moeilijke jongeren te raken met haar unieke no nonsense-aanpak. In dit boek vertelt ze wat zij in haar leven heeft meegemaakt en hoe dat haar gevormd heeft tot de lerares die ze nu is. Van leerling tot voetbalcoach, van slachtoffer bij meerdere gewapende overvallen tot finaliste bij de Leraar van het Jaar-verkiezing en fenomeen in het onderwijs.

Als omgangskundedocent heeft zij een methode ontwikkeld waarmee ze leerlingen enthousiasmeert, fascineert, disciplineert en vooral motiveert. “Want wat heb je aan een diploma als je als mens niet slaagt”?
Met haar verbluffende resultaten uit de praktijk wil ze ouders, collega’s en bestuurders inspireren.
Van klas naar team!

Bang!

Bestel hier het boek van Esther Wokke

  Algemene voorwaarden | Uitschrijven ideal betaling Verzenden via DHL