Super Schooljaar Magazine

Wil je preventief werken aan de mentale gezondheid van jouw leerlingen?
Wil je gebruik maken van kant-en-klare welzijn lessen zonder voorbereidingstijd?
Ben je niet bang om mooie gesprekken aan te gaan met de klas en zo het gesprek van hart tot hart aan te gaan?

Dan is het Super Schooljaar Magazine echt iets voor jou en voor jullie school.

Het Super Schooljaar Magazine bestaat uit 40 kant-en-klare lessen. Dit zijn allemaal lessen om met de leerling in gesprek te gaan en de leerling mentaal sterk te maken. Je bevordert wekelijks, met deze lessen, het welzijn en welbevinden van elke leerling. De les is zo gemaakt dat je geen voorbereidingstijd nodig hebt, want ook wij weten hoe vol onze dagen zijn!
Wie wil dat nu niet?

Is het een methode?
Nee, het is geen methode! Je zit dus niet vast aan een volgorde, toetsen of het bespreken van onderwerpen die niet spelen bij jouw leerlingen of groep. Kijk wat je klas nodig heeft, wat de leerling nodig heeft en speel daarop in! Alles is goed, zolang je de verbinding met jouw klas maar aangaat!

 

           Van “Wie wil ik zijn? Wie mag ik zijn?”

 

Naar “Dit ben ik!”

 

Je maakt met deze lessen eerst de reis van binnen naar buiten. Je zal namelijk eerst moeten ontdekken wie je bent. Om daarna, als je weet wie je bent en wat je kan, met Burgerschap de reis van buiten naar de Maatschappij te kunnen maken!

Dit is dé reis die elke leerling gemaakt moet hebben!

Leuk, maar hoe werkt dit dan?
De les staat altijd op de linkerpagina. Je kunt dit zien als een werkblad. Deze les kopieer je en tijdens het kopiëren lees je op de rechterpagina, de docentenpagina, hoe je deze les kan geven. Wees niet bang, de les hoeft niet af! Kijk wat bij jou past en doe wat goed voelt! Zolang

Mocht je het mooier vinden dat de leerlingen ook een persoonlijk magazine hebben, dan kan dat! Want sinds dit jaar hebben wij ook leerlingboekjes. In Mijn Super Schooljaar staan de lessen voor de leerling met op de rechterkant een ruimte om te schrijven. Zo hebben ook de leerlingen een mooie werkboekje, hierdoor krijgen de lessen nog meer waarde en betekenis.

Alles voor een SUPER Schooljaar! Doe jij met ons mee?

Magazine 1 | Magazine 2 | Magazine 3 | Leerling 1 | Leerling 2 | Leerling 3

  Algemene voorwaarden | Uitschrijven ideal betaling Verzenden via DHL