|| Een momentje stilstaan bij … ||

5 oktober! De dag van de leraar!

We tellen onze fouten,
we tellen onze kilo`s,
we tellen ons geld,
we tellen onze calorieën,
we tellen onze stappen,
we tellen onze stommiteiten
maaaaaaaaaaaaaar tellen we ook onze trots, onze dankbaarheid, onze zegeningen?

Vandaag wil ik even kort stil staan om te zeggen dat ik mij een dankbaar mens voel wat ik mag & kan betekenen voor docenten, mentoren en de jeugd.

Dankbaarheid is voor mij de basis van ‘gelukkig en fijn voelen’. Uit onderzoek blijkt dat de jeugd van gelukkige en blijde leraren het meeste leren, dan maakt mijn hart op deze speciale dag een extra sprongetje 🙂

Dankbaarheid train ik ook bij ‘mijn’ leerlingen in. Doe elke dag wat goeds voor een ander(hoeft niet groot te zijn), wil een goed mens zijn…  Dit zijn maar wat kreten van mij waar ik met mijn leerlingen over spreek en waar mooie gesprekken uit ontstaan.

Want zeg nou zelf….’WAT JE UITSTRAALT, KRIJG JE TOCH TERUG’?

Een gemeende glimlach van mij voor iedereen die leest!
Maak er (weer) een mooie dag van.

  Algemene voorwaarden | Uitschrijven ideal betaling Verzenden via DHL