|| Is het al maandag? ||

Maandag start de PRE-SALE!
We kunnen niet wachten, want we hebben wat nieuws!

Na 2 succesjaren met de – mentoragenda – en de – superschooljaaragenda – is het tijd om vooruit te gaan! Na vele overleggen, gesprekken, vele kilometers in de auto, warme maar ook koude koppen koffie en feedback van gebruikers gaan we het aankomend jaar anders doen!

Het was al super maar geloof mij dit ‘mag-r-zijn’.
Vanaf aankomende maandag start onze pre-sale is het mogelijk om onze lessen los in het magazine ‘mag-r-zijn’ te bestellen! Dit geeft jou, maar ook de vele scholen die hier al mee werken, de mogelijkheid om de lessen per leerjaar te verdelen! Zo krijgen de leerlingen niet dezelfde lessen en creëren wij zo een doorgaande lijn!

Dit is goed nieuws voor iedereen, want de lessen uit de mentoragenda en de lessen uit de superschooljaaragenda zijn dus ook vanaf maandag weer te bestellen! Fijn voor alle mensen die ons gemaild hadden en helaas te laat waren met het bestellen van de agenda.

Maar dat is niet het enige!
Want natuurlijk hebben we ook voor aankomend schooljaar weer 40 nieuwe lessen gemaakt! Zo heb vanaf maandag dus keus uit 3 magazines.
-> deel 1: met de 40 beste lessen uit de mentoragenda
-> deel 2: met de 40 beste lessen uit de superschooljaaragenda
-> deel 3: met 40 NIEUWE lessen!

Ben je zo’n fan van de agenda? Geen zorgen! Ook de agenda, zonder lessen, staat vanaf maandag op de site!

Het blijft een te gek idee om te weten hoeveel duizenden leerlingen in Nederland onze lessen aangeboden krijgen en daardoor preventief gewerkt wordt aan de mentale gezondheid! Wij zijn best wel een beetje trots!

Ik ben benieuwd, voor welke versie ga jij maandag?

  Algemene voorwaarden | Uitschrijven ideal betaling Verzenden via DHL